Monday, January 10, 2011

edu fair!

kind of, seronok gak, first mcm kekok untuk  ckp dpn crowd,
nak tanya itu ini, cuak salah tanya
but dgn kbranian atlast!
i can overcome it
seronok la sbb kita dapat discover macam2.
dpt pnrgn and advices n bg cadangan jugak
but rugi3 sbb tak minta hari tu foundation
ngokngek
tapi tak pe, blaja dr mistakes kan?
em jumpe cipok, hang out dgn kikin auni, makes me feel much better, cure the pain that i faced
mcm relief juga la,,life without them doesnt matter, auni says,
program yg dia anjurkan mcm bagus'
at least bdk3 ni tak terkapai2 nak cari course yang bagus, tahniah buat star
besok ade teori 3 jam dgn arong!
rindu dgn dia sipendek saya, haha
kemetot,
AJL sgt best!
aku suka adira -ku ada kamu
ana rafali-tolong ingatkan aku
faizal tahir- hanyut , selamat malam, best
haha ang dgn besti makes me feel great,
i have friends who love me very much
so why i should care about people who doesnt love me
kick them out from ur life sayang
they doesnt worth!
forget forbid and left them
start new life new way of u!

















  maaf lah kami memang macam ni gila gila but i love them

No comments:

Post a Comment