Sunday, January 9, 2011

its over

dear myself, lepas ni 1 word that u must remember
IT IS OVER
just lupe everything pasal dia, tak yan on fb pun takpe,
U doesnt need HIM any more
sebab ape? sebab segala nya dah berakhir lah, dia dan orang baru,
anda? terus kan hidup,
auni says : tak payah kapel, kan senang

so lupekan segala benda dan mulakan hidup!


so, conclusion only those poeple that always in my heart and my beloved are
*min takde, gamba tak de sorry
1 . FAMILY :)


2 . AUNI IZZATI  
kawan terbaik , dah dia mcm kaunselor aku , thanks kawan sebab dengar all of my problem ! ilove u !
3 .HANIS NADHIRAH
( dia mmg gila but she is the best , selalu tolong aku and faham aku , that is great , dia mmg tak senonoh sikit , but fun ! my best at kb)
4 . AISYAH RADZI
( my cute penguin , i miss her , kelakar , macam itik gembo gembo pun ada )
5 . AISHAH ISHAK
( dia ni perancang utama , but she is really fun ! macam biasa dia suka bercerita , n dia tersangat kelakar )
6 . AMIRA NAJWA 
  ( dia ade lah pesakit aku , sbb aku doktor dia , n dia mcm adik aku , i love u arong ! )
7 .SITI NURSAKINAH 
( atlet terhebat aku merangakp ibu kami , sangat bising tapi dialah juara segala , p/s : my gigibesi )
8 . NUR SAKINAH
( my jelly yg sgt kelakar !hidup berteraskan falsafah sendiri , kelucuan berganda  , cool sporting , comel , *itu yang paling penting )
9 . SITI NADHRAH NINI  
( comel montel kelakar terbaik  60 girl sporting )
 
10 . FARAH AMALINA  
( budak kecik yang senasib dgn aku but i love her , agak clumsy tapi best la , bnyk cakap n gilagila )

No comments:

Post a Comment