Thursday, January 20, 2011

sengall

dah lama tak update, tergerak hati pulak nak update,
so here are my story,
so,  kebenaran terungkai, at last, aku tahu, bertapa teruknya minah tu kutuk aku and cerita buruk kat org pasal aku
whats wrong minah? aku wat dosa besar ke dgn kaw? ape masalah kau act ? aku tak pernah cari gado dgn kaw, fed up kot , but aku saba , sbb aku percaya karma , so aku bukan doa , tapi tuhan dah janji yang , ape kite buat kat org akan dtg balik pada kita , enough about her ,
aku nak dapat L haha , happy happy
auni and aku akn je masjid india mencari barang
secara jujur i miss kb but , ape yang lepas is lepas , so new year , new life , i want to change
org kate berubah tu bagus , so , there is no longer me yg dulu , im now a new girl , sounds great right ?
kpl ? not for me , buat masa skrg , aku malas mencari, but , aku akan mencari bila aku dh kerja ,
so my heart are closed for them

No comments:

Post a Comment