Thursday, February 3, 2011

awayyy :)

aku akan away ke johor for three days,
haha, nak pergi jalan jalan

taktaw la ape yg ade kat sana, pergi jelah
takpahal pahal
nanti ditimpa banjir, elok elok jalan seluar tutup kaki nanti nak pergi jalan jalan
seluar naik ke lutut, nak shopping punya pasal bia banjir, asal dapat membeli redah jelaaa

satu lagi problem,,
si DANISH IMAN

dAh darjah satu, tapi pelat semacam
*act same je mcm kakak dia dulu :) aha

if mengeja boleh, baca?  haram da ah, *keluar dah pelat kelantan aku
danish tanya "dik(aku lah ni) ajar la kite mcm mana nak eja krusi"
"ok ok k e ke"(yayan)
"mane ade,la salah k u,  kursi "(danish)
"salah la danish k e, ke"(yayan)
"ala dik jangan la tiru kitaa"(danish)
"?? suke hati laa"(yayan)
"(jerit ) dikk macam mana eje krusii"(danish)
"jgn la jerit!(nada tegas)"(yayan)
"(nada bisik) dik mcm man nak eje krusi"(danish)
"eii tadi kite ajar , danish taknak dengaa"(yayan)
"ala, kite malas laaaa"(danish)
"suke hati la danish!"(yayan)

tension gak dgn budak niii!tak makan saman

"dikk, dengar ni kite ejaaa H A, ha , Y A, ya, K I, ki.....(diam jee)"(danish)
"aik lepas tu jadi ape"(yayan)
"nntah, ape tu dikk"(danish)
"HAYAKI DANISH"(yayan)
"ala, jgn la cakap, kite tahu laa, hayakii, H A, ha, Y A, ya, K I,ki...ehhh, dik jadi ape ek?"(danish)
"hayaki danish"(yayan)
"ala malas la nak belajar" (danish)

mcm ni la ragam adik aku setiap hari eja pandai, nak sebut? ayoo, mcm org bisu la pulakkkk
takpe takpe, sabar itu imannn


btw kepada org yg takde adik tu,, saba ye, pasti korg akan rase lps ni(luahan kakak yg jg adik mcm nii)

No comments:

Post a Comment