Wednesday, February 9, 2011

beliau :)

day begin dgn
running on the treadmill , penat kot, berpoloh poloh den kepanasn

suddenly "ring"
aku dapat offer kerja , jadi promoter, jadi ahad ni kena ke pj, ade hal, ade training, tak saba *maklum la baru first time kerja, excited je lebey


malam pun bermula, bila MUSTAQIM YUSOF tegur aku, ape lagii, akami kan kuat bercerita

jadi aku story la kat dia pasal mamat ni *sure korg tahu sape :)

dia pun dga la prob aku, n he gave me courage  , tak semestinya mamat tu tak syg aku kan

mus taqim meyakinkan aku yg masih ade lagii chance, *ceyy bajet jee

then aku bertegur dgn miezah ghani, dia turut memberi nasihat yg same, so yayan, bestrong
mane tahu ade satu hari nanti

mustaqim yusof
act dia dah mcm abg aku, papehal aku story mory kat dia, n dia bnyk tahu pasal aku, tapi tak sbnyk mcm dia tahu hanis la, haha,

miezah ghani
ni gadis ni ex mrsm kpla batas yg kembali ke lgg
act aku takut dgn dia mase 1st aku masuk, sbb dia nmpak garang, tapi bila dah start tego
mula la mulut tak habis habis sembang, best kawan dgn dia
she's sporting, dah mcm kakak aku :) <3 ily

tu two person yg mcm blkg tabir yg selalu support aku, disamping sasau :)

No comments:

Post a Comment