Saturday, February 12, 2011

ceyyceyy

semalam aku ke secret recipe kat taman seri gombak tu, ramai jugak kan budak after spm kerja disitu
haha ade mamat hensem la, tapi hensem sgt ke? haha boleh la, sempat lagi kitorg have a short chitchat, nmpak macam gentle gila, *act mak aku yg pergi interview dia. aku mcm tak selesa sgt sbb dia tenung aku since aku masuk kedai tu lagi ayoyo,perasan betul!

then mama tnya kat mamat tu ade kerja kosong tak,mamat tu trus minta num fon and nama utk bagi kat manager, so aku bagi la nama aku+auni, harap harap dapat laa.
mak aku pergi perkenalkan aku kat mamat tu, huhu segan jee

tibe tibe aku macam terminat kat actor ni, hensem bhai
aeril zafrel, hensemkan? ladies, i minat dia uu
hensemkan? hahya, perasan je aku ni

*awww gediknya i ni!!! sumpah kau gedik, haha :)peduli ape aku, nobody's perfect :)


*to auni anak azhar, dia lagi hensem dari justin bieber kau yee 
tak hensem lah AUNI


  ,

3 comments:

  1. aku bangkang gila ! taste kau ngn aku kan lain, cisss

    ReplyDelete
  2. haha. aku lagi comel dari dia, haha :))

    ReplyDelete