Tuesday, February 22, 2011

kerjaaaa

"Dayah, asal Mr Sungi tu kol kau, tak dapat? kau salah bagi number kottt. aku dapat kerja kat putra, khamis start" by AUNI

then aku kol mr sungi tu, n dia ckp aku salah bg number n dia pesan len kali jgn buat lagi
then aku start keje  BESOK
OMG awal gila  n PUKUL 7 PAGI, kene dtg awal
btw ptg tu aku kol epromode tempat AZLAN AZEMI kerja, n dia suruh dtg hari jumaat kol 9PAGI pakai baju long sleeve putih, slack hitam, kasut hitam tutup tudung bebas

mane satu niiii pening den!
ade kerja susah takde kerja pun susan sakit jiwa maaaa

saye tagged auni   sakinah

2 comments: