Sunday, February 27, 2011

mynews.com vs epromode,

lama betui i tak update blog, HAHA sibuk keje lah,
cis bajet je engkau nih

MYNEWS.COM



aku start keje hari rabu bersamaan 23 feb 2011
auni pulak 24 feb

1st day keje? mak oih penat gila dah lah tak boleh duduk, mcm nak tercabut urat saraf kat kaki den ni

bz habis, sumpah malu gila macAM macam aku salah buat mase 1st day
contoh dia? tak ingat tapi, siyes aku bnyk wat silap
mase 1st day aku kerja dgn KESHAR DAN RUBIN, dua dua lelaki dari nepal,
ape dorg ckp pon aku tak paham, kalau dorg kutuk aku pun aku still tak paham HAHA
takpe, tambahkan pahala aku baguss

2nd day aku keje dgn KAK ZAINAH AND KESHAR, tahu tak?

mase 2nd day tu aku tertolak keyboard sampai jatuh, SUMPAH MALU DOE, 
client aku gelak jee macam nak sorok jeh muke nii

then jumaatnya, aku pun cuti, aku pergi KELANG LAMA,

carii pejabat epromode,

sesat kot mase mulemule
atlast jumpe gak, aku bajet ade interview, leklek ade training je, n guess what?

I M THE ONLY MALAY THAT ATTEND THE TRAINING bangga tak? BANGGA AKU HAHAHA
sume cina+ india

attire aku? black and white macam tahi cicak lah pulak
lawakan I haha

but overall job ni best kottt keje weekends je, HAHA malas tak aku? SGT MALAS
rase mcm rendah diri pulak cewaahhhh aku kan tak teror BI mmg aku mcm terpulaulah kat situ,

patu ade pulak role play, dia suruh kite belakon cara nak promote barang
den ni dah lah cuak, elokelok dah susun ayat, lastlast mase tga training habih english aku beterabur je,
aku pggl english silibus nur hidayah, handalkan? handall
haha, then aku kol mr sungi kate aku nak resign , bajet dia marah
tapi aku bagi alasan yang masuk akal kate aku masuk U, at last dia accept aku resign,
handal gila keje dua hari dah behenti
kau ni PEMALAS LAH HIDAYAH!
then isnin ni aku ade training dgn revive isotonic pulak, betambah cuak lah aku,

btw sekalong penghargaan kepade
AZLAN AZEMI kerana dgn jaya nye jd tourist guide aku yg bejaya, hahaha
maklum lah org bute peta malaysia hahaha

to AUNI IZZATI : bila kau nak setart keje dgn aku, dia banyak vacancy lah, tapi cepat cepat
SAKINAH: kau ni lagi aku pening nak keje ke tak?  pape roger aku,

sekalung penghargaan kepade anda yg terlibat

to you : bila nak ade credit cepat cepat lah ye, im waiting
:)

ceh gedik nya akuuuu

No comments:

Post a Comment