Sunday, February 20, 2011

sumpah penattt !

hari ni, haha, aku cari kerja kottt
kat JJ wangsa maju, at the first place, aku nak replace tmpat aishah, tuptup
"maaf cik tempat dah penuh kami dah ambil 4 org SEMALAM"
kalau aku tahu aku pegi je smlm, grrrrrr

but before tu, aku tggu SITI AISHAH ISHAK kat melati for 30 MINS, lame tak?
lamekan lamakan? gagah tak aku? sangat gagah, *tapi dlm hati geram gila
then aku ternampak,  
ade 1 banner kat depan mynews.com, for kerja kosong RM1100 per month
dengan beraninya gua masuk lah, then tnya akk jg counter, so dia bilang
"adik cube try kol number tu MR SUNGI*lebih kurg lah bunyi dia, sebb kne terview dulu"

so, aku pas number ni kat AUNI suruh dia kol, akhrnya dia kate meett kat wangsa maju punya LRT

so aku ke JJ buat ape? shopping lah, dgn AISHO sekali, haha kelakar kot, sempat lagi isi borang utk kerja situ
*auni i amik borang tuk u, jgn lupa isi okayy

then trus ke LRT utk interview, time tu BAPAK PANAS, SALJU gilaa
kene isi borng bagi ic n gambar
then kene terview dgn MR SUNGI tu, haha,
jgn terkejut kami di interview di sane, siap berdiri lagi, mau lah nk dekat 1 jam, 
bapak penat, sakit gila kaki aku, sho pon dah bising cakap kaki dia sakit
n suare mr sungi bnyk pelannn, n dia terangkan evrything to make it CLEAR,
so act gaji kami IF dapat 750, kire okay lah tuu
n harap harap dapat lahh

then kami merantau ke masjed jamek, buat ape?
membeli belah jelah
AUNI tak habishabis dgn SHAWL dia, n baju jugak
AISHO?CARDIGAN DIA, then nak beli naju, tapi sebab harga dia tak memuaskan, hasrat tersebut terpakse di pendam
aku? inner tudung je. kate jimat kena bijak belanja

balik pulak ade cer dia, bila smpai melati tetibe kad reject skali, tak cukup duit, tau aku dah bayar cukup akk kat lrt masjed jamek salah bagi tiket, geram je, then teman ayah gi snow wash, n aku jumpe CIKGU SAMAT,ACIK, MAN, tapi tak tegur pun, siap main soroksorok, segann
tu je kot aku nak story, btw, kami telah kembali texting :) great

No comments:

Post a Comment