Monday, March 7, 2011

APE BAJET SANGAT ENGKAU NI

haha, hari ni aku tak nak cerite pasal aku, sbb hari ni
aku nak cerite pasal satu mamat ni, nama dirahsia kan,
opss taknak mnimbulkan ape ape provokasi
but aku BENGANG fullstop
hello dengar sini ek? aku tak hingin lah nak ade pape dgn kau, aku just tegur
then kalau kau nak buat bodo kau punya pasal lah,
bende aku taknak gado dgn sape sape, aku nak okay dgn sume k? its clear?
aku malas lah nak ade org BAJET MCM KAU
kalau kau HENSEM GILA aku boleh terima, hisshhh, tak patot betul, knpe ade manusia mcm ni lagi, geram!
please kawal kebajetan ANDA!
sorry terkasar bahase, buta ku betulbetul bengang and tak suke same engkau
sorry, sepuloh jari dihulur .

No comments:

Post a Comment