Tuesday, March 29, 2011

give thanks to ALLAH :)

syukur syukur syukur,
sumpa speechlee, dah lama jugak kan tak update, btw sibuk sgt, kalah PM

23rd of march, tarikh yang budak spm tunggu tunggu and gerun,
sampai kat maktab, tangan kaki lutut sume bergeger, cuak punya pasal, pegagng pen pon tak betul sampai kene tegor dgn acik kerani, hee, penangan spm
bile dah dapat result ut, bergeger dewan sbb aku jerit, sumpah tak percaye, but that is what we call kuasa TUHAN dan keajaiban DOA, but semua tu rezeki, mama ayah, ni hadiah utk anda berdua,sampai rumah terus buat sujud syukur, tak tahu nak ckp ape dah heeeeeee :) to all my sasau, this not the end, kite still ade a long journey to go, and aku doa kite semua berjaye same same and still together mcm group wannababes dlm IMPIANA tu AMINNNn!, to my hanis and mus jangan sedih aku ade dengan korg, kite doakan sume berjaya kelak amin!

TO U, yang lain jangan perasan HEEE
thanks sbb munculkan diri awak balik dlm hidup saye, and thanks sbb sgt memamhami saye, and thanks sbb bagi saye kelongaran dan bagi saye nikmati life saye
:)

nota padat ringkas untuk auni dan auni's
dear auni, thanks awak for belanje wayang JE HAHAHA :)
dear auni's thanks sbb blanje bowling, seronok :)

1 comment: