Wednesday, March 2, 2011

jalan jalan

penat aku meronda satu KL dgn kikin,

mule mule ke wangsa walk
tgk iam number four
to AISHAH ISHAK AUNI IZZATI AISYAH RADZI, jangan jeles ye

then tibetibe terpanjangkan langkah kaki sampai ke masjid jamek, haha

dah name pon perempuan shopping is the first hobby
penat but great, kami menggile dgn shades yang ade kat situ, haha sumpah maluu!
aku je tak, btw im really have a very great day with u my friend! ily <3
to AUNI AISYAH AISHAH KIKIN ARONG KINOT datang lah tempat i keje ek kat jusco wangse maju, i promoter uu

2 comments:

  1. sabtu and ahad ni and sabtu ahad spnjang bulan ni and bulan depan, datang lah melawat aku!

    ReplyDelete