Saturday, March 12, 2011

L

aku tak nak paham kau sbb kau tak nak faham aku, pe mslh terbesar kau?
kau nak benci aku lu punya hal lah, bende aku tak faham ape kau kate by aku berubah
aku still same cume aku dah malas nak amik tahu benda benda ni
for me tak penting yg penting aku dpt my life balik,
suke hati lah aku nak wat ape

aku tak benci kau tapi aku just tak paham dgn kau
dont hate me because of all of this nonsense
stupido! not you but me

aku tak suke org benci aku tapi knpe org perlu benci aku?

No comments:

Post a Comment