Monday, March 21, 2011

one two three

ape masalah kau tulis bende kat atas tu? haha,. act ade 3 bende aku nak gtaw

one =="
kalau kuli kat office ape kate duduk kat office jangan nak trun padang,
sape dia? NIKKI haha, korg tak yah kenal biar aku je kenal dia,
nak marah aku pulak sbb tak pakai make up,
okay 1st mmg aku sbb aku chitchat dgn makcik supplier, tapi jangan lah tuduh aku pegang fon time keje, aku tak pegang pon fon time tu, eiii geramgeram, then nak maki aku sbb tak pakai make up eiii fed up lah,
ade dia cakap, kalau perangai u macam ni mcm mana bagi second project, eii aku pon dah taknak lah 2nd project, menyampah


two? kelvin ganti lah duit aku, 10 ringgt for garbage beg, gilAtak baloi, ei, tak nak ganti pulakkkkk, kedekut, sbb kau 1 hari aku fasting tak de duit , dah lah aku g keje malas nak bawak duit bnyk, jimat,

three ==?
result spm lagi 2 hari nak kuar, aku? tga cuak gile gaban. so kpade anda doakan saya dan kawan saye peroleh straight A+ aminnnn


 

1 comment: