Friday, March 4, 2011

people !

malam ni macam jadi gila jup haha, btw i do miss them!
i mean yang baju hijau tu, hoho wawi i miss u rindu nak borak gosip ayooo, haha, she great, comel je, kinda mcm SUPERGENIUS! so all the best for spm chaiyok ! <3
si gendut yang kuat makan, btw, rindu kau wey rindu a nak bercerita and segale luahan perasaan BFF forever!kite kan selalu berkongsi rahsia, ape yang aku tahu tu yg kau tahu, ape yg kau tahu tu yg aku tahu<3 syg kau sgt sgt! NGEEE
act aku rindu nak gado dgn kau je, dga kau membebel, hayooohaha
 i used to call him abang okay, dia sgt caring and amik tahu pasal kawan kawan dia, sgt supportive,and i m proud to call u kawan HAHA
yang ni kenape? HAhah, ni gila gila ape? gile kaye, suke mnyakat org je keje, mcm dunia ni dia yg punyaaa


aniq akmal! sory gambar tak de, gigi besi yang kelakar

cendol basi yang suke cari pasal dgn aku!
ummu dan shark, rindu nak kejar korang and sakat korg HAHA benar kott
this is really sweet, minod and amin, haha cube teka sape yang selalu usik korg? mesti lah aku kan, sbb aku rindu gila kat korg, nak tgk korg date HAHAH

dina and cherry, dina is my big bantal cherry is my cecurut, OMG rindu nak lepaking kat katil CHERRY HAHAHA
FATEHA DAN AIZAT BIBIR, my favourite one, akukan suke sakat korg, korg nmpk sgt lah comel, awwww aizat jage teha elok elok!!!!
i miss dulu dulu, what ever it takes, i miss u guys!
last but not least
ikhmal hariz ahmad jamil.
ini ape? korg pikir lah sendiri No comment HAHAH, nak tahu selanjutnya, TANYA LAH HANIS NADHIRAH MAULANA

to my dearest auni aisho arong kikin aisya kina nini irza and amanah, korg tetap dihati ok! SAYANG SAYANG AWAK SEMUA, TAPI AWAK SEMUA SYG SAYE TAK?

No comments:

Post a Comment