Saturday, April 2, 2011

ei tak payah lah nak merajuk kot, hello matured lah sikit, well i malas nak layan
DAH! eiii tak suke
and dah lah kene bang bang boom dgn cik abg, geram jeee ayooo
nasib baik tak kena sembur, haha
yayan chill chill
luse ade activity pngakap, mahu pegi! WAAAA :(
mahu pegi tapi jauh sgt
parent tak bagi, i hope dapat, auni lu mahu pegi kaa?
wa mahu pegi maa, sedih je tak dapat pegi geram,!
cik abg tak baik ejek org tau

1 comment: