Friday, April 1, 2011

happy birthday pakcik tuaaa

nak on tapi fb aku sengal, PAGE UNDER CONSTRUCTION
to my great grand father, hahah itu kamu, happy birthday yawwww, sorry tak dpt wish kerana kegilaan profile ku itu hope u success dlm hidup keyyyyy
and to cik abg, kerusi yang saye duduk still teguh okay
tak patah pun and and kalau saye main skipping masih belum boleh menyebabkan tsunami serta gempa bumi, saye tak de power mcm jane and storm dlm x men itu, cume berisi disitu,
haih nak tau nape cik abg saye ckp cam tu?
sbb malam td saye makan coklat cake secret recipe,
and dia perli saye, "KATE MAHU DIET?"
"NI LOST WEIGHT KE GAIN WEIGHT? FOR YOU TAK PAAYAH SUSAH SUSAH, MAKAN 1 KEPING ROTI PON BOLEH NAIK BERAT BADAN hahaha!" KEJAM KAN DIA? KEJAM SGT!

No comments:

Post a Comment