Saturday, April 23, 2011

happy birthday sayang

Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday to aisho
Happy birthday to u!
Dear happy birthday, sweet 18, have blast one !
Okay cerita pasal aisho end sampai situ,
Now let's we talk abt HIM,
Smlm dia text aku, OMG, aku mcm berdetak jantung aku , aku pikir dia kinda miss me bt sangkaan aku totally meleset, dia ckp, I knw u have a new guy , FOR GOD sake, sape ? Aku sndr pon tak tahu sape bt dia senang sng ckp cm tu, then dia ckp u don't need me anymore, HAHA u ckp u tak penah fikir soal hati and perasaan I kan . I KNOW I tak penah layak utk u, I such a girl yang cukup perasan kan ? Having someone yang tak pernah sygkn I, we have to move on dgn hidup kita, but u fikir sng lah I nak lupe kan u , mcm petik jari then u'll find everythg settle.not that kinda easy, u are my first love, and nak lupekan apa yg kita dah faced abt 1 year and 6 days bkn benda senang, I tak pernah rase syg kat laki lain mcm mana I syg u, I pikir u feel the same way dgn I bt rupenya, I yang syok sendiri, evendoe u say hi kat I pon u dah buat life I mcm kat awangn I'm at the top of mountain time tu, bt kadang2 kata u bnyk yang buat I kecik hati,I tak tahu lah kenapa hati I ni sgt sgt kat u,I do feel stupid bila I mcm perigi cari timba, I'm not that perfect like other girl, but dlm hati kecil I ni I just nak tgk u happu and make ur life feel complete, I tak mintak lebih, I just boleh tgk u dari jauh, I mcm mengejar bayang bayang I sendiri makin I kejar makin jauh dia pergi, what I do need from u is ur love, memories pasal kite keep on mcm rolling in my mind, I mmg nmpk happy bile I dgn kawan, I mmg have a good friend that always supporting me and they always there for me. But isi hati I sapa yang tahu, none of them yang tahu mcm mana robek nya hati I, I'm happy fr them, I happy bila dorg happy dgn org yg dorg syg, I rela mcm kena tepikan, but isi hati I , I je tahu, they do care abt mme, tapi I terlalu sygkan u and all of the memories, bt mcm u kate kita kene move on, u nmpk I happy sbb I sorokkan kesedihan I . I put them aside supaya kawan I nmpk I dah bole terima fate kita, but I merana spnjg my life, I kunci hati I utk org lain, I even never give other guy a chance utk gantikan u , never , but u ? Dgn senng hati u dah boleh replace tmpt I , bt its okay for me as long as u happy dgn DIA, biarkan I mcm ni , I will be fine, tanya hanis dgn mus mcm mana life I ,u are please to do so, just I taknak sbb perasaan I ni, u tgglkan dia yang dah buat ur life much happier, abt me ? U jgn risau , I wll be okay, I harap u are happy with ur life, :)

5 comments:

  1. Alaa , aku kan ade ;) Jom kongsi kasih aku dgn hakim Heheh :P

    ReplyDelete
  2. wlupon ko da elang DIA,ko xperlu risau..
    sbb ko masih ade ramai KAWAN yg masih boley buat hidup ko HAPPY....
    KAWAN2 kau sentiasa ade bersame ko =p

    ReplyDelete
  3. WEH, lekss la, aku ada kot weh :)
    Ill sure ill make ur smile (HEHE)
    And so, jgn risau, kau akan jumpa lagi better,

    p/s: aku tak boleh share dengan kau macam arong la :DD

    ReplyDelete
  4. dayah , rilek jeh . cool k . ape nak ckp lg, lelaki mmg cmtu .:) wat ilek jeh . tp yes, aku pon faham, first love mmglah kalau breakoff rasa mcm dah gelap jeh life . aku faham sgt ape yg kau rasa, anyway, kuatkan diri k ?

    p/s : ye, aku sokong auni . aku xboleh ah nak share mcm arong . hahahaha

    ReplyDelete
  5. haha , arong , kau sanggup ke ? Kasihan abang hakim nak kene bagi nafkah utk dua bini, takpe lah jge jelah abg hakim sorg2
    Afifi : thanks for the precious word :p
    Auni thanks for always be by my side okay ,but as long as u happy , I wll be happy for u too ! please told him to take care of u ,
    Arong suru hakim jage kau elok 2 kaau tak aku gigit dia
    Cipeng: its okay as long kau still kawan aku, bg tahu bf kau aku pesan jge kau elok2
    Syg korg <3

    ReplyDelete