Wednesday, May 25, 2011

=,="

macam mana nak confess kat kau?
aku takut lah even kawan aku semua dah bagi green light ckp
GO FOR IT!
and kawan aku ade kata, if someone tu tak crush dgn kita, takkan dia nak spend mase dgn kita kan?
but aku takut
if aku confess kat kau, kau akan jauh dr aku
so aku mcm ohmaigodd, nak ckp ke tk
perhaps aku akan nyesal if aku tak ckp and perhaps jugak aku akan menyesal bila aku ckp
u and me , kite totally from different world , kau dgn aku beza
but kau punya uniqueness buat aku mcm wahaaaaa,
but cm aku ckp kite different sgt
aku takut if aku tak kuat and kau mcm tak terima aku
kite trus mcm separate, takde khabar berita, a day without chit chatting
rase mcm life tak complete
haha, kinda loser kan tulis entry ni,
tapi aku dedicate ni khas utk kau,
*gila lah kau ni, tapi u made up my day,
and all the best kat sana,
take care love
regards : me

this entry sounds really cheesy

No comments:

Post a Comment