Sunday, May 15, 2011

cerita diet yayan :D

assalamualaikum uollsss! yayan belajar ni dri aisho ishak, yes, akhirnya yayan bagi salam kan ? name je nur hidayah, maksudnya cahaya petunjuk, tapi takde petunjuk pun kan? can u give me guidances? maaf tapi yayan bukan maksum okay ? makmum? yes that is me :D, maksum is our prophet Nabi Muhammad SAW okay ? *sorry if my bi was totally bad :D, try utk ckp english since nak masuk uia kan ?
Ape jadi pada diet yayan ? lepas disarankan oleh mustaqim, yayan pun bukak lah link ini www.taknakgemuk.com, nnti try lah bukak okay ?
Knpe yayan nak diet ni? Sape rase yayan gemuk angkat tgn ? For sure ramai yang angkat kan? Yeah yayan tau yayan gemuk, so, mari lah kita berdiet HAHA! Induction for two weeks tak de makan yang mcm nasi mee roti, ada berani? Sape nak join yayan diet jum lah ! Yayan nak diet smpi masuk u je? Hangat2 tahi ayam ke? Takdelah, yayan nak jge badan je:D
Okay cukup pasal diet nak cerita pasal ape yang yayan buat for today, "hidayah! Mop lantai dapur lepas masak!" That is my mum! Haaa, yayan ni ade 1 penyakit yg sgt kronik! MALAS, eleh jgn nak gelak, semua org ade sakit ni okay? Yayan punya pemalas? Tuhan je tau, nak tau sebab ape ? Barang mop ade kat atas, mcm ajax mop and baldi,disebabkan malas sgt nk naik,and amik brg tu, yayan take a really good decision, amik axion, cuci lantai dapur, and bilas dgn sponge, mana lagi menyusahkan ? Mesti lah yayan kan ? Hahaha *i love that laugh! And last bt not least, ceh mcm karangn english, yayan dah bebaik musuh tradisi, bekas budak sekolah aku, amik kau, hihi, maksud dia, dulu dia satu sekolah dgn aku, bt dia dh pindah, conclusion ? Jgn la simpan musuh tradisi, buat sakit otak, mari kita enjoy!*pretend buat suara comel nora danish (I look annoying ) yeah gimme 5, ckp psl musuh tradisi, uncle mps ! Bila nak kutip anjing liar kt sini? Semak je ! Tu takpe if dia musuh tradisi, mcm ba alif ba ya, okay, to all my readers, tlg tgglkan kata2 semangat ! I love uolls, byoo, wassalam :D

No comments:

Post a Comment