Monday, May 23, 2011

membilang hari

hari ni, kawan aku hanis nadhirah akn masuk matriks, omaigod mesti aku rindu kau, btw jgn lupe contact aku ta :(
okay for this entry i dedicate to my dear and the person i most cared, AUNI IZZATI, yaww, jgn terharu okay, sbb aku tahu kau tahu aku syg kau *kinda pelikkan ayat aku? no worries lah, btw 30 kau masuk, hopefully kau dpt dtg rumah aku dulu before kau pegi, aku akn nangis mase kau pegi :( sbb mase kau pndah rawang pon aku dah sgt2 sedih, mcm hilang dunia
dear love, jage diri okay? aku tahu lately ni kau sedih sbb dia masuk u but jgn rase mcm tu sgt okay? amik meals kau1 nnti sakit aku pon susah , jage kesihatan, jge diri, and jgn bagi org take advantage kat kau, pandai2 lah pilih kawan
i wont replace u as my bestie! syg kau doh. mana kau disitu aku, rahsia kau rahsia aku, rahsia aku rahsia kau, so do remember our friendship okay?
kau jgn lupe aku if kau jumpe ganti aku kat sane :'( sobbssssss
aku syg kau doh, aku payah lah nak let go kawan aku ni, korg and memories dgn korg adelah precious thgs buat aku, korg mcm , haha*hilang ayat . tapi kau mmg sumpah aku syg,
jgn lupe aku jgn lupe aku
since aku dah sgt jauh dari kau :'( im startg to cry. just behave okay kat sane, aku tahu kau boleh buat, if cuti marilah kita lepakss okay? warang mamak? aku belanje, aku sedih! yelah dulu kita dah happykan since dpt UIA same2 and now, aku kuala nerang kau nilai, the distances do separate us bt, kau and DIA dlm ingatn aku, sumpah aku takkan lupe kau smpi bila2 , nnti dah jadi nanny pun kite together okay? sorry tak dpt beli apa2 utk kau before kau pegi, but bawak gamba aku yg comel2 tau! aku dah pun print gamba kau and aku letak dlm 1 frame , sweet kan aku? yeap :D haha, no worries, tiap hai aku pndg muke kau dia hanis and family aku. weh aku tak tahu nak wasiat ape lagi utk kau, tapi aku nak ckp aku syg kau*brpe kali aku ckp? cube kire : D sorry susah kan kau selama kite jadi kawan, yeah, aku kan really hard utk difahami, and thanks for sabar sgt dgn aku. aku pon saba ape dgn kau? nnti pape kite whatapps je k? hihi HTC makesure ade gamba aku <3
weh, jgn lupe aku! aku hope sgt2 ni
omg kau masuk nnti dgn sape aku nak celoteh, nnti kau bz, dia pun bz, aku jadi lonely, and fb aku terus deactive
yayan jgn nangis okay? be tough girl!
ape lagi ek? aku pun tak tahu, tapi ingt lah kitekan bnyk sgt exchange barang, rumah kau second home aku, mcm rumah sewa aku pulak, aku tacink ni! haha. pape wa syg same luuuu BFF YAWWW :)
KITA SELALU MCM NI KAN?


si DIA, i guess i wont tell u abt my feelings towards u, biar kau tahu sendri, aku taknak kau nnti rase mcm *ape dia ni* and go away dr aku, i wont tell u, atau pun bagi hint kat kau, yeah, kau gud luck kat sana buat elok2 tak semesti nya kau tak dpt mara kau tak genius doh, kau boleh buat, go on dgn ape kau dpt, aku tahu kau boleh sbb kau mmg boleh :) thanks for everythg, mcm mana aku boleh crush pun taktahu lah, feels like really stupid, haha, so aku taknak lah bagi tau kau, sbb takut aku je yg perasan kan? so nak selamat kau fikir lah sndr, so, all the best *kau takkan suke ths type of girl sbb aku ni lain kut, aku diff dari kau, so kau be happy lah k, aku tahu mesti kau suke org lain *yayan please lah redho :p, and be happy dgn girl yang kau suke, just thanks for everythg yawww, aku syg kau doh, haha, *ada berani?. yayan ready nak terima kenyataan if kau crush dgn org lain,
take care
lots of love : yayan :)

2 comments: