Sunday, May 29, 2011

my superb

hey u pn dah nk masuk kan? si ths entry i made just for you
i dh confess, and everythg dh tahu kan? dr pucuk pgkal cerita,
so i hope u will take it lah
just simpan semua tu sbgai memories yg tkkn pernah terpadam, i know ths sounds really cheesy
aku syg kau , betul aku syg kau :)
take care lah kat sane okay, aku pn dh tk blh txt kau selalu and ping kau selalu, jst aku bagi doa je, all the best mcm kau kate, kite akn jumpe org baru, yeah, aku pn rase mcm tu, so. kite doa dua2 bahagia, sorry buat bende ni mcm bodoh, but as aku terangkan dekat kau kan? dia dtg sndr, all the best jgn main2,
derr kau special kau je tak nmpk, maybe kau rase aku buat lawak, but aku serious atas ape yg aku ckp,
okay, aku tak boleh melalut sgt dgn kau,
but specialnya pasal kau, kau adelah diri kau, and kau jujur, jujurnya ape yg aku gtaw kau tu ape yg aku mmg alami mase dulu
cube aku tk pernah nk bgtahu, yes mmg berat nk lepaskan kau g sane, but take care okay dear,
kau mmg takkn bce bnde ni sbb tu aku berani tulis,
wlaupn kite mcm sekejap je, tapi i do appreciate mase kite,
and thanks a lot sbb layan minah sewel mcm aku, and i will never forget u,
yeah jumpe org lain, no, U are the last person,
yep, bodohkan entry aku
i hope u are the last,
simpan ape yg aku ckp,
and take care love
sumpah aku syg kau and aju tak tahu knpe aku syg kau,
all the best ******,
aku ade lagu utk kau
and kau dengarlah *even kau tak kn dga

1 comment: