Sunday, May 15, 2011

perfect day :)

Thanks for aya, fama, elin, tasha, zack, pengat, paan, dzafir and for my both peneman setia, auni and .... seronok dpt lepaking dgn korg even sgt skjap, at least terubat lah jugak rindu kan ? aww yayan berpuitis pula, mcm mcm lah dia ni, but it was really fun , and enjoyed it! harap kite boleh gather, lagi ramai lagi bagus, since kite nak masuk u dah *topik pilu for lepasan spm 2010. so, korg blaja elok2 okay, take care, and thanks friends <3 .to auni, thanks for teman kan guee,
Okay, yayan sampai rumahpukul brape ?
Cuba teka?
8 malam !
And mama yayan bising tak ? sgt, but chill yayan dah bagi dia slice of cheese cake
Dia pikir tu bribe sbb tknk bg dia bising sbb balik lmbt
Tapi yayan act sambut mummy day lah
, and, and, yayan dah start cari barang yang boleh bawak g u, mcm padlock, and ape jadi kat padlock yayan ? Since pakai dia pun 2 tahun and, agak ganas, padlock yayan dah rosak! tadi cubelah bukak kunci padlock and, dia punyabesi tu terpelanting, semua org gelak ! mcm segann segannn !
Then, trun bawak and cari kudapan, 1 ape pun takde, yayan act kan teringin nak jadi mcm chefwan, nak blaja masak
And, bile yayan bukak peti? no bawang merah, bawang besan !awang putih, no chilli ,and takde pape, omgee, nak masak apa? so decision? rumah yayan tak penah ade barang utk masak, kecuali frozen food, maggi* yayan elalu makan if lapar sgt mcm naga! masak nasi? belum lagi, trukkan? mcm mna lah lki dn anak kau? jgn mati kebuur dah lah, btw sape nak share recipe dgn yayan ?

No comments:

Post a Comment