Friday, May 20, 2011

you are everything :(

okay, before tulis entry ni mmg aku sebak, air mata pun mcm bergenang, aku tak tahu knpe aku mcm emo sgt, but i do miss them,
MRSM KB, 2 years mcm sekejap sgt, yelah dulu mcm tak sabarnya nak balik rumah, tapi skrg, rindu pulak kat korg, serious shit aku rindu gila dgn korg rindu nak g ds same2 rindu nak tido dlm kelas same2, g surau and kelas same2 lepak sme2 blaja dlm satu kelas same, semua ni mcm routine *mmg routine kite pun, tapi bile pikir kn, mcm rindu nak buat ni balik. rindu semua kenangan ni, hidup sekali kan? tu yang ade satu ayat cakap, bende ape yang paling jauh dgn kite ialah mase lampau, kite tak kan mampu dapat kejar mase lampau walau kite kejar dgn sekuat hati sekali pun, kite takkan dpt pegi balik kat mase lampau, post ni aku dedicate kan pade hanis nadhirah maulana, babe ! aku syg kau gila doh, kau selalu ade dgn aku time susah sng, even kau mcm ganas2 sikit kan, kau selalu buat aku gelak even aku tgah nangis*sbb aku cengeng, aku syg kau, sumpah doh, kau g matriks sane elok2 lah okay? jge diri kau tu, jgn lupe aku tau weh!*weh aku dah nangis, kau selalu pujuk aku if aku gado dgn i*****, kau selalu bagi aku mcm kata2 semangat, cewahh, and kite selalu help each other dlm study kan, kau ingt tak kite blaja kimia atas katil kau sampai tertido. ingt tak time sorok fon, and mase kite dua2 sakit sbb kau berjangkit dgn aku, ingt tak mase puase aku kene food poisoning teruk gila sampai kau teman aku kat cube tak pegi prep, aku selalu curik sabun kau, kau pun sama, kadang2 kite terexchange pen kite, all the memories sumpah sgt sweet and aku kenang samapi bile,kau selalu tgk aku tido kan? sbb mase aku tido attitude aku cm baby, kau yang ckp, sbb ape? tu rahsiaa! hahaha, kite selalu cerita tu cerita ni and kongsi semua prob same2, sumpah aku rindu nak se cube dgn kau, yeah, but semua tu memories kan? tapi aku akan ingt sampai aku mati! aku sayang kau hanis, even aku tak penah ckp mase kite kat maktab*kecuali mase balik, tapi sumpah aku syg kau, yeah aku mmg kasar sikit, but aku act rapuh didalam*ayat bm dah keluar, haha, aku syg syg syg kau HANIS NADHIRAH MAULANA! memories dgn kau aku tak lupe, till we meet again, best of luck di MATRIKS KEDAH, jgn lupe calling2, aku syg kau! love u! mus nanti aku rindu nak gado dgn kau, jage hanis aku elok2 syg kau, best of luck,!


*aku tak tahu brape bnyk aku ckp ilove u kat kau,

iloveu bff

to you best of luck kat sane, take care of your own self lepas ni dah takde spe nak tgk u and jage mcm yang i selalu buat, even pandang u dr jauh pun dah cukup bagi i, our memories i akan simpan, and semua yang kite ade i takkan lupe, aku syg kau, walau kat mana kau berade, even kau tak ingt aku, aku ingt kau sampai bile2 u r cannt be replace kau adelah precious thing yang penah ade dlm memory hidup aku instead of my friends, but take care, aku tak tahu nak suruh sape tgk2 kan kau utk aku, but im sure that u can survive, jgn terpengaruh dgn kawan, ingt aku, do remember ths phrase jauh di mate dekat dihati, ape ape aku syg kau <3

Ku mencari, Ku mencari
Apakah salahku
Kau buat ku termenung seorangan
Dalam diri sangsi, Akhirnya begini
Perpisahan tak kuduga

Ku mengerti, Ku fahami
Keputusan diri
Biar saja aku sebegini
Permintaan terakhirku, Jangan kau lafazkan
Simpan saja kata-kata

( korus )
Jangan diucap elamat tinggal
Jangan kau ucap selamat tinggal
Jangan diucap selamt tinggal
Kepadaku...

Walaupun seketika... Walaupun sekelip mata
Simpan saja kata-kata, Ke akhir hayat yang ada
Walaupun seketika... Walaupun sekelip mata
Simpan saja kata-kata, Ke akhir hayat yang ada

4 comments:

  1. haha... bahase ko... bebunge2... samapi semanagt... x penah aq dga... hehe...
    InsyaAllah aq jage hanis... hee...

    ReplyDelete
  2. nenek!!!!!!!! kau buat aku nangis baca entry kau.menyampah dowh,hue.anyway aku syg ko sgt2.syg teramat sgt,ko bff aku sampai bila2.jag e diri kau tau nenek! :))

    ReplyDelete
  3. aku pun syg gila kau! jage diri elok2 syg <3

    ReplyDelete