Sunday, June 12, 2011

cuti cuti malaysia

after spent almost a week dekat kelate,
im home babe, yeah, rindu katil and my beloved treadmill ,
penat , yeah the first word keluar dr mulut aku,
yelah on the first day nak pegi kelantan dah ade accident , lori trbalik atas jalan kat merapuh,
2 jam jugak tggu,
but thanks to him kerana teman aku menghilangkan kebosanan terlampau
:)
sampai kat hotel dlm pukul 1 pagi mcm tu, pffftt, gila penat
permpuan bile smpi kt kelatan, normal thg yg dorg akan buat
shoppingshopping ,
*takperlu tanye brpe bnyk yg dah habis
and then mulalah sesi melawat sepupu sepapat yng ramai tak terkire
seriously aku tak boleh ingt cousin aku, mcm lupe ingatan, HAHA
btw smlm match between kelantan terengganu,
ganu menang,
haha, kelantan, next time try harder
for encik open house smlm, sorry tuan hamba tak dpt hadir :)

*omelan kosong dan merapu : dr nur hidayah

No comments:

Post a Comment