Thursday, June 30, 2011

happy birthday FARAH DAYANA

ayaaa, happy bornday syg, happy eighteen , have a last one, haha, aku jd 1st person yg wish kau, oh, seriously, kau dh tuaaa bukan kanak kanak hingusan lagi, all the best utk kau di um, and buat elok2, so kite boleh further study same2 right? so be happy wish party kau, aku doa kau berjaya duani akhirat, thanks fr being my friend and jage diri




end cerita pasal farah dayana, now cerita asal foe,
haha sbb ape ni? boleh tanye tak? knpe if somebody gado dgn org lain dia akn unfriend serta merta memblock org itu? maaf mmg entry ni aku saje tujukan kepada malaun yg dh meng unfriend aku, frankly speaking sumpah aku tak kisah lah nak unfriend ke nak block ke, sbb kau je lebih okay? sbb ini life aku, so jgn lah aturkan ape aku patut buat or ape aku tk patut buat, its up to me none of your business , so aku dh lupe kau dgn segala harta bende kau, thanks and aku tk hutang kau pape, suke hati kau lah dgn hidup kau, jgn panggil aku dgn nme yg kotor tu, sbb aku bukan mcm tu, tk perlu nak angkat middle finger nak mencarut kat aku, it doesnt work at all, menambahkan dosa kie yg dh mmg tinggi menggunung pun, aku dh mintak maaf dgn kau, so aku punya dosa dh habis dgn kau, kau je yg tak ikhlas, derr kalau mulut kate okay, thats mean kau kne terima lah, jgn ckp belakang, mcm coward lah pulak, hampeh je,
special thanks to AUNI IZZATI, HANIS NADHIRAH, MUSTAQIM YUSOF, FARAH DAYANA, WAN NATHASHA AYUNIE, KHAIRULLAH, ALIFA SHAHIRA , FATIN NASYUHA, NUR AMALINA, LYLA ABUL AS sbb korg bnyk tlg aku and bagi aku advice smpi mata aku terbuka nk sedar segala ni, aku hutang budi oh dgn korg, tk tahu nk bayar mcm mana, bagi doa boleh kan?
i love you kawan, kbaiiii

No comments:

Post a Comment