Saturday, June 25, 2011

say hello to good bye

lagu kat atas? of course ade kena mengena dgn tajuk yg nak dicoretkan harini *p/s:can i be a novelist?
entry ni juga ditujukan untuk, gadis kecil molek comel ; FARAH AMALINA BINTI OMAR. korg tak kenal? takpe, just bace saja entry ni ,keberangkatannya ke taylor's buat aku jadi sedih , *sobsob, yeah, 2 tahun bergumbira bergelak ketawa berkongsi cerita berkongsi makanan berkongsi katil berkongsi sabun, *boleh buat filem kongsi pun ade. tibelah masa semua org amik path masing2, yeah setiap yg jmpe mesti ade pisah, normal lah wey, but its up to us mcm mn nak handle those situation, either u take it as positive or negative, let me remind u, suicide doesn't settle ur problems, take a deep breath ,guna kan kepandaian korg nak bezakan baik atau pun buruk berfikiran waras lah weh :)

okay enough smpi situ cerita farah amalina, nnti korg terpingapinga macam persembahan jambu kat stadium PISA pulau pinang, nak tgk? cari sndr kat youtube, hahaa,
and ckp pasal maharaja lawak, semalam johan adelah sepah, ni yg i tak puas hati ni, penat i sokong jozan tau, ni tipu ni, sape nak buat mogok undi? kesian muke zizan smlm, nak seduce dia?? oh saya bukan juliana evans yg cantik tu, saya anak pakcik rahman sajaa,
cantikkan dia? jeles i dgn dia -.-

btw tak pelah, walau mcm mn pun , sepah dh menangkan? *walaupun dalam hati ni ade rase tak puas hati dgn maharaja lawak

okay back to topic,skrg and after ni pelajar lepasan spm 2010 dh memulakan journey sbgi pelajar ipta , pelajar college, and so on, jadi selamat tinggal tu normal lah, say hello to good bye,
yeah, kau ni ckp tahu buat tak tahu, biase lah tu, manusia, haha, just like me, duk sedih nak pi kedah sana.oh homesick and sgt sgt homesick :( but ade setiap yg pergi mesti ade pengganti,  yeah, as ape yg dikatekan oleh sesorg, kat sana mesti ade yg mcm pengubat rindu, mengganti ape yg kite ade dulu,
so, kite kne pandai sesuaikan diri situasi, jgn smpi culture shock pulak, kesian nnti, yeah, semua ni takes time, bt, kite kne blaja terima, mcm i skrg, belajar nk terima i nak pergi jauh dr family kawan2 and semuanya, haha, bukan sng. but life dekat u ni, sedikit mencabar iman sikit dr sekolah, betul dak? sbb kat sekolah kite ade rules yg jaga kite, but dekat u, rules dia longgar and kite sndr kne aturkan life kite kan? so, biase lah, remaja, mana reti duk diam, so kite kne rearrange hidup kite, kate nak jd kebanggaan keluarga kan?
and kat u duit pun kne manage well sbb dh takde mcm ds, parent pun tkkn nak support hari2? mcm tu pi masuk sekolah balik, tkde beza pun, and satu lagi, perihal kawan
yeah, kawan kite yg cermin siapa kite, so ade yg kawan semata2 nak take an advantage, ade yg kawan sbb ikhlas, so, pandai2 lah cari kawan, jgn smpi salah pilih kawan sudah, kalaudia bagi good influence tkpe, tapi kalau sebaliknya? nauzubillah, so, pandai2 sesuaikan diri dgn tempat dn cari kawan yg betul, ade kawan yg membinasakan ade kawan yg membina,
ckp pasal pengaruh kawan, teringt pulak ape yg aku pesan, yeah, jage diri weh <3 i just takut ape2 jadi je, okay, but i know tht i can trust u, so, jgn hilangkan kepercayaan org dah bagi okay, so jge dirim kalau sakit bagitahu, tapi jgn cari penyakit pulak ye, hahaha, and jgn stress2 dgn segala assignment and tutorial yg ade, sbb semua tu mcm nk bg kite buat revision kan? im here nak hilangkan stress itu, i will call u :) haha. dah  merepek dah,
takecare love <3
act dua dua lagu ni sama je, just beza dia penyanyi dia, but aku lagi suke avril lavinge, sbbb penyampaian dia sampai, tak tahu lah korg rase mcm mana, aku suke dia punya tone, sbb aku rase mcm aku nyanyi lagu tu utk somebody. HEH gegeh lah kau ni, but i really love to hear ths song bile aku rase sgt sedih utk berpisah :)
take care readers and followers , peace yawwwww

No comments:

Post a Comment