Monday, June 20, 2011

i love u AYAH


kau, i mean ex aku, please dga lagu ni, sbb kat situ kau tahu ape yg aku rase, okay?
please leave me alone,and aku dh tkperlukan kau, sbb aku dh lupe kau,
aku tkkn balik balik kat kau sbb i will not let it happen!
daaa, jge diri kau lah yee
be happy dgn dia, sbb aku tknk kau dah,
i had met someone which better than u,
even dia tak suke aku pun, but as long as aku syg dia, i much better than tggu kau, opss sorry if ths entry betul2 buat kau sakit hati, mmg sengaja pun nak buat ,cm tu, sbb nak bg kau rase ape
suke hati aku lah nak buat ape pun, jgn sibuk, suke hati aku lah nak suke org lain,
dah dah, cerita pasal kau end smpi situ je, buat pa nak cerita panjang2 buat sakit hati je,
start with new chapter

smlm father's day, still belum terlambat sgt nak wish, and tulis entry n,
*keje mempostponed je tahu,
skrg ni dh sgt2 jarang on pakai pc, since malas nak gerak and tggu pc tu HANG,
i hate it so much!
so to my beloved ayah <3 happy father's day ayah!
adik sygggg ayah, u r my superman!
thanks sbbb besar kan adik and manjekan adik ni haaa,
sorry fr all my mistakes towards u,
just nak bagi ayah tahu, adik syggg ayah!
greatest daddy in the world
*cayalah yayan, :D
open house rumah tasha hari sabtu lepas,
thanks for inviting, rumah kau mmg cantik gila :)
makanan pun sedap, but sorry yayan tak makan bnyk sbb yayan tgh diet
even tak makan bnyk pun dh naik 1 kilo, gosh, lepas ni kene ikat perut zip mulut,
hahaha,
seronok dpt lepak dgn korg walaupun aku tak smpt jumpe UMAR ABD AZIZ, kau mmg dtg awal lah kan, sorry aku tk dpt jadi telinga kedua kau dgar problem kau dgn minah hot yg kau minat tu,
beb confront jelah dia okay? kau lelalki berani lah sikit, jgn jd "pemalu" mcm aku,
bajet gila yayan ni, kau kne rapat dgn minah tu dulu om, then baru lah kau amik next step, bile dia dh bagi green light, terus amik next step, bagi kasi habis, im quite sure dia akn suke kau, kau lah kau spoiled, elok2 minah tu suke kau trus jadi tak suke, *om lain kali jgn jual mahal, bile prmpuan tu dah suke kau, terus lah tackle dia smpi dpt, jgn buat dia tggu pulak, penat aku jd adviser kau, HAAHA, but aku tak kisah, asalkan love story kau tercapai, tak mcm aku :p
haha, next to DIA, hey i really love ur smile,
mesti im gonna miss tht smile bile smpi kedah nnti, hahaha *gosh tak tahu malu nyaa!, seriously, i gonna missg u, haha, *nmpk loser tak? takkan ?
thanks thanks thanks,aku akn ke kedah, so till we meet again.
haha, ape tah nak tulis, tibe2 boleh lupe pulak,
nak pndg pun kne cuik2 pandang, nnti takut org terperasan *gila stalker kau yayan,
yeayeapyeap, jage diri, tu je yg aku duk pesan kat kau kan? hahah, mcm mummy lah yayan ni,
*iloveusincefirstdayisawu,
makan ubat, jge diri, and kalau dh suke kt somebody else tell me okay,
and if kalau nak yayan lupekan all my feelings towards u pn bagi tahu, i will try
since im not the best kut, :p haha, bajet lah yayan ni, haha, *iwill letugoifuwantmetodoso,butimgonnamissusomuchhahaha,
and now pasal kedah pulak, kolej mara kuala nerang
"adik nak bawak bju kurung brpe bnyk g kedah"
oh jgn lah tnye soalan tu, sedihlah,
bile nak g kedah? hm, i wish kedah sblh rumah je,
tknk pegi boleh tak?
im gonna miss everythg here :'(
mummy take me home :(
kedah, tu betul2 jauh dr rumah, dr kawan2 , dr dia, dr bestie aku
life style pn kne ubah, dr someone yg gila2, kepada nerdy, specky , ape lagi,
duduk kedah pun mesti dh tak bole balik selalu, tak boleh meet selalu
haish, barang2 dah start beli, medical check up mybe buat esok,
oh god, please help mee, :(
*sobsob, sedih pulak time tulis entry ni


"guys, korg adelah memories yg paling berharga aku penah dpt, aku syg kan korg
and inshaAllah, aku akn contact korg, mcm mana aku contact dia,
korg jgn lupe aku ek? susah nak let go korg tp life must go on, all the best, take care and good luck, all the best"
ILOVEU YES I DO
U WILL NEVER BE REPLACED KAWANKAWAN <3

No comments:

Post a Comment