Friday, June 17, 2011

nora elena :)


LAST EPISODE NORA ELENA!
korg mesti tgk punyaaa

akhirnya aku dah berjaya menghasut, *bahasa eloknya mempengaruhi my mummy utk tgk drama tu
dramatis habis, sampai novel dia pun aku dah beli
but malangnya cerita dalam novel tu menyimpang jauh dr slot akasia tv3 tu
haha, asalkan dapat bace,
i wonder,bilelah nak ade org mcm tu,
baik, charming, sweet, haih, complete set lah
and the most important! penyabar,
mereka sangat sweet €:)
i wish i could be nora elena
*cis jgn perasan lah amoi
so today, mara offer letter pun sampai
i dont know why
rase sebak pulak,
im the one who cant wait for the letter, bt
bile surat tu smpai, aku pulak yg sedih,
perempuan, mmg emosi
*mood swing sebenarnyaa
padahal kat rumah lagi, belum sampai kedah,
maybe, aku sedih utk lepaskan ape yg ade dgn aku skrg,
precious memories bagi aku,
yeah, tgglkan dia and kawan2 , siape tak sedih beb!
tggu jelah 10 july nnti, ape akan jadi,
elaun sara diri, MYR 100 per month
yeah sape tak terkejut, ape kau nak buat dgn 100 ?
luckily ade ds, utk memenuhi tong aku,
3.5 fr evry semester, can i reach it?
and mummy still argue pasal
"kenape tak amik UIA je"
aku ingat mama dh lupe pasal tu, tapi kitorg still arguing pasal mara and uia,
huh, takpaham, but im quite sure that aku akan homesick gile bile kat kedah nnti
aku percaya distance memisahkan kita, tapi aku lagi percaya friendship buat kite sentiasa bersama dihati
lagu dalam entry ini ditujukan khas utk mereka
auni izzati, aisyah radzi, aishah ishak, amira najwa, sakinah azmi, sakinah razali, hanis nadhirah, farah amalina, mustaqim yusof, farah dayana, nathasha ayunie, amalina halim, alifa shahira, muhd khairullah, izzul bazlie, hafidz afiq, umairah mn, azam ajey, amirul firdaus, ahmad lutfi, fazrin asyman, faris khairil

2 comments:

  1. go yayan, you're the one who know your future paths :) your mum just being too care about you , dia tak nak kau duduk jauh jauh senanya . hehe, sbb tu dia tak bg kau pegi :P:P:P buktikan yg kau boleh buat. alaa, 3.5 tu kacang jee. kat maktab kan kau selalu 3.5 :):):)

    ReplyDelete