Thursday, June 16, 2011

tiring day :)

thank u to both of u sbb hari ni sudi spent mase dgn yayan :), really appreciate it !
From jalan masjid india with farah omar, membeli belah pashmina and shawl, straight away to ts,
*btw pagi tadi sogo terbakar , yeke ? :|
It was a long journey, but it was awesome,sampai kat sane, first thg first, memenuhkan tong di perut dulu, share snack box kfc, both of us mmg sengkek , tak pecaye ? percaya lah,
Then FOS ! gosh , haha, farah omar dh hasut aku utk menderma kan duit aku utk mengayakan fos,
Haha, then proses mencari bag utk ke taylors bermula
Rambang mata habis, tak tahu nak pilih mana,
Kalau lah aku ni cop duit, mmg aku borong satu TS, haha, but
Unfortunately,im not :)
Then , call him, *act bbm je, ajak tgk movie, but xmen first class was awesome, !
Dia jadi nrrator au kat tepi, untung lah farah omar tak melelapkan aa dlm wayang, professor x u are so handsome ! hahan
Time muda jelah, tu dah tak dah,haha, jgn marah okay,
I love being around u, u made my day, u make me smile like a sun :), but if have to forget all my feelings towards u,i will do it so, haha, sbb dia ? tak tahu lah, tibe2 terpikir,haha, merepek ape kau ni ? -.-
I hope will be the luckies girl ever , *tak masuk dalam topik pun,
Jari penat menekan keypad, good night dear followers :)

1 comment: