Wednesday, July 6, 2011

2 days left

okaym seriously skrg ni aku tak tahu nak express mcm mn feeling aku
but, ape yg aku tahu, skrg ni aku sedih, why? sbb yayan dah nak masuk kuala nerang, gosh, brpe hari jelagi, but still yayan tak ready nak masuk ni, barang packing pun mcm nak taknak je
okay boleh tak nk lupe pasal kmkn ni kejap
hihi
YOU, thanks fr haritu, tak tahu nak ckp apa
it was really great, and im enjoyed it, u really cherish my day, haha tak tahu nak ckp ape, btw thanks fr tiffany, i loved it! yeah, dia mcm symbolize u, haha, thanks fr everythg, i love u yes and i meant it , hihi
tak tahu nak ckp ape, but i do appreciate tht day, ntah, rase mcm my life complete :D, u are different, and thanks a lot, btw, please take care of yourself becouse i wont be here fr a while, yeah kedah kl, sgt lah jauh, teramt jauh,
jgn bagi org pinjam brg dggn i tau, but kalau utk parent and friends its okay, mmg digalakkan and diwajibkan,
i will miss evrythg abt u, haha, and take care love
iloveu, <3

No comments:

Post a Comment