Friday, July 8, 2011

this ain't goodbye

maybe ni last post, sblm ke kuala nerang and entry khas utk korg and DIA
auni , aisha, aisya, ling, kikin, kinot, joe man, amanah, sabby, hanis, mus , fama, aya, thasha, elin, gee, teha, minod, pengat, zack, aniq , adib, hafidz, 504, kb-ians
friends, thanks fr evrythg, aku syg korg semua oh, korg serious bermakna gila utk aku, aku syg korg, sorry fr everythg, aku bnyk hutang budi kat korg, korg jage diri eh, blaja elok2, sbb nnti boleh kite bjaye sama2, jgn lupe aku, serious aku takkan lupe korg, syg korg muah muah <3

YOU,
okay mybe malam tadi last call buat mase ni, inshaAllah mase akan dtg ade lagi, serious seronok sembang tadi, yeah dua2 suare sayu je kan kan? sedih, its really hard fr me to let u go, tapi utk my own futurekan? yes if ade jodoh kite jumpe lagi, thanks fr everythg, ad jgn lupe, breaking dawn okay? yeah, iloveuandireallydo, haha, take love, aku syg kau :D jgn lupe aku tau, sbb aku takkan lupe kau, u r the best fr me, and i hope u do feel the same way,  jage diri, and kite lepak lagi okay after ni, and yg selebihnya mcm ape yg aku ckp on fon tadi, and tu je kut nak tulis, sbb im speechless, and night follower :)

No comments:

Post a Comment