Saturday, August 27, 2011

home sweet home

after 1 bulan kat kolej mara kuala nerang, 26 august aku sampai kat rumah
this is what i call heaven, rumah aku lah tempat paling best kalau aku pergi mana2, pun
i really miss my mum, sampai rumah terus peluk dia, and we do have a chitchatting for awhile
yeah, kitorg mmg rapat, tak boleh dinafikan okay
semua aku cerita kat dia, she almost know everything about me, i really love my mum, do you?
okay journey from kedah to kl was really tiring, 
but thanks to masturona fatin ali azreen afiqah ellisa lotfy yang tak habis2 buat lawak sepanjang jalan
and i miss my superb boyfriend, danish iman , he woke me up this morning, dgn tgn yg basah, kejut kakak dia yg tgh tido lagi ni. 
he really miss me i guess, hahaha, comeell nya danish iman kan? yeah <3
about raya, baju raya still tak beli lagi, ape nak jadi ni
puase pun dh nak habis #sedihlah pulak
cuti raya pun sekejap, mmg tak enjoy lgsg raya ni *yayan sedar lah diri dh besar
danish dgn adam pun tak excited pasal raya mcm ni okay, 
night peeps :) <3

No comments:

Post a Comment