Sunday, August 21, 2011

i love you

thanks to masturina munawar nur ellisa lofty azreen afiqah for the birthday surprise
#terharu.and thanks to you for baju padini tu, hihi <3

the best 18 birthday ever, *walaupun sambut dlm kolej je, hihi,
kmkn so far is okay, takdelah teruk sgt, best lah jugak,
but certain class dorg mcm grouping gila, smpi member aku pun jadi tak kawan dgn kitorg sbb kelas dia, #pathetic kan? biar jelah,
 im happy to be here, but aku still rindu kb-ians, lebih2 lagi time berbuka, dgn homeroom <3, semua tu dh takde dah lah,
live life to the fullest, lesson yg aku dpt kat sini, setiap bende yg jadi mesti ade hikmah
hari2 makan ayam kat sini #sahgemukaku mase raya nnti,
i miss my mum <3
btw, standardize 1 dh nak dekat.semua struggle bagai nak gila
dear readers, pray for my success in this standardize 1, #sumpah takut
and take care <3

No comments:

Post a Comment