Sunday, December 11, 2011

congratulation m2

gosh result this 24 december, yeah im afraid!
and good news, 6 out of 9 4flat for rcmp from m2
kelas den tu, btw dont put our hope to high, aiming for the best but dont be too confident if ada rezeki dpt lah 4f;at
if not, 3.5 is already enough for us to stay in this course
well siapa taknak 4flat kan?
of course all of us do want it
but keputusan terletak di tgn tuhan apa yg boleh buat tawakal, doa dan berharap, kalau kita selalu mintak, inshaAllah dia akan bagi, just percaya pada Dia , sbb Dia dh rancang bende yg ter baik buat kita
if sem ni tak dpt, takpe, sem depan try lagi, istiqamah berusaha, mesti Dia akan bagi, just jgn berhenti berdoa dan usaha, inshaAllah dia bagi
well tu je kut
just nak express how proud im with you guys m2
hope next sem lebih ramai lagi 4flat dr m2
love you guys

lots of love
yayan :)

m2:yayan una fatin ali wana dayah teha syahid pura zafira kak mimi mas athirah ieja nadia erni aya faiz muhidin
love you guys <3

No comments:

Post a Comment